Vapaus

Ostin eilen Lyydialle syntymäpäivälahjaksi kalenterin. Kalenterin, jossa tärkeinä asioina nousevat esille vapaus ja rakkaus. Pohdin nyt, minkälaiseksi Lyydian vuosi 2018 muodostuu, minkälaiseksi teen sen, minkälaiseksi me kaikki teemme sen.

Millaiseksi teemme vuoden 2018
01012018

Kalenterissa on jo muutama merkintä, mutta vielä monia tyhjiä päiviä, monia mahdollisuuksia, paljon aikaa jäljellä. Aika hieno ajatus, tänä vuonna meillä on vapaus valita, millä nuo sivut täytämme, uusi mahdollisuus valita, miten käytämme aikaamme. Kalenteri kuvastaa myös sitoutumista, kun merkitsen asian kalenteriini, sitoudun siihen. Ajattelen, että sinulla ja minulla on vapaus valita, mitä asioita merkitsemme kalenteriin, mikä on tärkeää, ja mitä odotamme ja toivomme. Uuteen kalenteriin voi merkitä myös toiveita ja tavoitteita. Mitä sinä toivot, mistä unelmoit? Minä toivon tältä vuodelta, että tämä Lyydian kalenteri täyttyy erilaisista juhlista ja tapahtumista, erilaisista tärkeistä ja iloisista kohtaamisista, joista voimme ammentaa oppia, iloa ja voimaa. Juhlikaamme elämää ja vapautta, saavutuksia, ystävyyttä ja rakkautta. Kokoonnutaan yhteen erilaisten asioiden ympärille, varataan aikaa toisillemme. Arjestakin voi tehdä juhlan, ja juhlapäivästä ikimuistoisen.

Laita päivä kalenteriin, ja aloita juhlien suunnittelu. Autan sinua mielelläni.

Tee varaus tälle vuodelle viikolla 1, ja tarjoan sinulle ja vieraillesi upeaa suklaakakkua tilaisuudessasi. Tarjous koskee uusia yhteydenottoja.