Häämenuehdotukset

Pellavalautasliinat

Menu I

Talon sillikaviaari (L/G)

Mintun savustamaa merilohifileetä (M/G), tartar-kastiketta (L/G)

Graavisiikaa (M/G), sinappikastiketta (M/G)

Keitettyjä perunoita

Paahdettua broilerinfileetä ja tomaattivihannessalsaa (M/G)

Waldorfinsalaattia (L/G)

Parmesaanivihervihannessalaattia (L/G)

Pikkelöityjä kauden kasviksia

Focacciaa

 

Menu II

Matjessilliä ja marinoitua punasipulia (M/G)

Katkarapuja ’skagen’ (L/G)

Sitrusmarinoitua lohta (M/G)

Yrttimarinoitua paahtopaistia, rucolaa ja parmesaania (L/G)

Talon pieniä lihapyöryköitä (M/G)

Hedelmäistä broilerisalaattia (M/G)

Vihersalaattisinfonia (M/G)

Yrttimaan kirkasta perunasalaattia (M/G)

Pikkelöityjä kauden kasviksia

 

Focacciaa

Häät talvella

I Ylikypsää karitsanpaahtopaistia mokkakastikkeessa

   Paahdettuja kasviksia ja valkosipulia

II Häränsisäfileeselyksiä (M/G) malbec-kastikkeessa

   kanttarelliperunavuokaa

III Sienilasagnea (L)

IV  Porsaanlihaa baskilaisittain

      Paahdetut bataatit

V Katalonialaista häränlihapataa (L/G)

    Pilahviriisiä (M/G)

 

VI Linssipihvejä ja tomaattikastiketta, sieniohrattoa

kakku4

Vadelmakermakakku

Mansikkakermakakku

Suklaakakku

Hillakermakakku

Tuorejuustokakku keksipohjalla