Lyydian kokous- ja juhlapalvelut

Kesälauantait 2020 on melkein varattu hääjuhliin, syksyn viikonloppuja on vielä vapaana. Lyydia on todella tunnelmallinen paikka syys- ja talvijuhlille!

Jos tarvitset rauhallista lisätilaa yrityksellesi tai perheellesi, ota yhteyttä! Lyydia voi olla kaipaamasi ratkaisu.

Lyydia – Toptaste

 


Lyydia tarjoaa sinulle tarpeidesi mukaisen tilan Helsingin Karhusaaressa, meren rannalla. Kiinteistömme on keskellä suomalaista luontoa; Lyydia on lähellä Helsingin lentoasemaa ja samalla puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Lyydian tilat ovat monikäyttöiset, kokouksia tai koulutustilaisuuksia pidettäessä käytössäsi on neljä erillistä tilaa, suureen saliin sopii istumaan 80 henkilöä. Suuressa salissa ja Lyydian kappelissa on molemmissa piano.


Kokoustarjoilujen hinnasto ma-to: Aamukahvi + suolainen 5,50 €, Lounas 11-16 €, Iltapäiväkahvi + makea 4 €, Kokousillallinen alkaen 20 €. Tilavuokra alkaen 200 €.


Lyydialla ei ole anniskeluoikeuksia, joten alkoholijuomat saat hankkia itse. Kuohuviinilasit, viinilasit ja snapsilasit meiltä toki löytyy. Uutuutena tyylikkäät GT-lasit! GT-lasit ovat samaa sarjaa kuin kuohuviinilasit. Lyydiassa on videotykki, valkokangas ja hyvät äänentoistolaitteet.


Hääjuhla Lyydiassa

Hääjuhlaasi varten saat koko rakennuksen käyttöösi. Lyydian juhlatilassa on sali, johon voimme kattaa 80 hengelle. Isosta salista on ikkunat merelle ja maisemaikkunat, joista näkyy kalliota ja metsää. Juhlasali on yhteydessä tilaan, josta on isot erkkeri-ikkunat merelle päin. Tähän tilaan voimme kattaa esimerkiksi hääparin ja läheisten pöydät tai vaihtoehtoisesti noutopöydän. Jos hääseurueesi koko on yli 90 henkilöä, katamme teille noutopöydän kahteen saliin. Kaikenkaikkiaan Lyydian juhlatilaan sopii noin 120 henkeä istumaan. Lyydiasta löytyy sopivat tilat myös 30-40 hengen ja noin 20 hengen tilaisuuksiin.

Lyydiassa on oma kappeli, jossa voidaan vihkiä ja pitää kaste tai nimiäiset. Kappeli soveltuu eri uskontokuntien toimituksiin. Kappelissa on kastemalja ja piano. Halutessasi saat lainata lapsilleni kutomaani kastemekkoa. Tilaan sopii istumaan jopa 60 henkeä.

Lyydian keittiö on erinomainen, merinäköalalla tietysti. Tiskaamiselle on ihan oma huoneensa kätevästi juuri siinä, missä tiskikonetta tarvitaan. Tiskikone on nopea teollisuuskone. Lyydian keittiössä on suuri teollisuusuuni ja runsaasti kylmätilaa.

Pitopalvelumme Juhla Mintut tekee tarjoilut toiveidesi mukaisesti. Juhla Mintut on 30 vuotta toiminut pitopalvelu, jonka tarjoilut ovat herkullisuudestaan kuuluisia. Juhla Mintuille on kunnia-asia, että tarjottavat ovat maukkaita ja tehty kuten haluat. Olemme tehneet teille menuehdotuksia, mutta muokkaamme niitä
mielellämme, tai teemme teille tarjottavat ihan itse suunnittelemanne menun mukaan.

Katamme noutopöydän ja istuvat pöydät toiveidenne mukaisesti. Meillä on mm. itse tehtyjä pellavalautasliinoja ja kangaspöytäliinat. Meillä on tarvittavat astiat, ja hankimme myös haluamasi kukka-asetelmat ja kynttilät. Anniskeluoikeuksia ei Lyydialla ole, joten saat hankkia juhlissasi mahdollisesti tarjottavat alkoholijuomat itse. Tarjoilijamme tarjoilevat juomat mielellään.

Tule katsomaan Lyydian tiloja Helsingin Karhusaareen!

Häävarausten varausmaksu on 300 €.jos juhlat peruuntuvat vähintään puoli vuotta ennen varattua päivää, varausmaksusta palautetaan 200 €. Jos juhlat peruuntuvat lähempänä varattua päivää, varausmaksua ei palauteta. Juhlien siirtyessä lisäveloitus on 100 €.

Lyydia on myös juhlapalvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelemme sinua juhliesi järjestämisessä kuten haluat. Meillä on esimerkiksi erinomainen valokuvaaja, kampaaja ja meikkaaja. Lyydian valokuvaajalla on laadukas photobooth, joka on ollut menestys monissa juhlissa! Voimme etsiä juhliisi sopivia esiintyjiä tai järjestää vieraillesi kuljetuksen. Lyydiaan pääsee toki vaikka HKL:n bussilla tai moottoriveneellä. Lyydialla on oma ranta.

Ihanaa kevättä ja kesää! Pidetään toisistamme huolta!

Maija-Kaisa Kuoppala

mkk

LYYDIAN Tarina

Lyydian tarina alkoi 31.12.1899, kun mummoni Hilda Lyydia syntyi Peräpohjolassa. Olen jo nuoresta lähtien tehnyt mustikkapiirakkaa ja hillakakkua mummon reseptillä. Olin myös usein mukana järjestämässä kotikyläni juhlia. Näistä juurista on kasvanut intohimoni asiakaspalveluun. Arvostan erinomaista asiakaspalvelua, ja haluan tarjota sitä, aina ja kaikissa tilanteissa. Jokainen meistä ansaitsee laadukasta palvelua!